onsdag 8 juli 2009

Vem är bäst i Elfsborg?

Har ju glömt att skriva om i måndags, som även det var en lång dag, men en heldag för Liam kan man säga:)
Kl 12 mötte vi Edwin och Noah plus mammor på lekborgen. Det var ett tag sen de sågs allihopa. Liam och NOah är ju vana vid att leka med varandra på förskolan så de hittade varandra direkt. Edwin som gått på en annan avdelning kände sig nog lite utanför stackarn. Men lite lek vågade han med också:) Kul att se de små leka och höra dem diskutera. Efter lekborgen sa vi hejdå till Sandra och barnen och följde med Erika och Noah hem för mer bus. Timmie var också hemma och bjöd på fika:) i FEM timmar satt jag i deras soffa och resten mig knappt. Killarna lekte och busade, precis som barn ska va:) Liam va lycklig för han fick spela fotboll inne haha. De turades om att säga "jag är bäst i Elfsborg". Ja, framtiden får se:) Kul iaf att de är så intresserade båda två.

Erika berättade att Friskis och Svettis har barngympa. tror liam hade tyckt det skulle va jätteroligt. Verkligen något att kolla upp till hösten. Han behöver ju all stimulans och rörelse han kan få sen när han inte går på förskolan lika mycket på ett tag.

Efter vi sagt hejdå till fam. Jofur, våra framtida "grannar" gick vi till McD i knalle och sen körde vi till farmor och farfar för att berätta om den lilla eldningen i stugan. De tog det bra. Liam stannade kvar där medans jag och Steve åkte upp till mamma och pappa å kollade på Ife-Öis. 3-0. mycket bra:)

Inga kommentarer: