onsdag 8 juli 2009

Ibland är det helt klart värt att va trött!

Och idag är en sån dag. Gårdagen blev lång och fylld av aktivitet och övertrötta fniss. Vi hade planerat att gå på djurparken. Så ringde Lena och frågade om vi ville med dem dit, de skulle låna Emil & Matilda. Så hela gänget drog dit. Mycket trevligt! Blev lite dåligt väder imellanåt så tog ett tag att gå runt, men det gör ju inget när alla är lediga och har hela dagen på sig:)

Efter djurparken stensomnade Liam i bilen på ca 2 minuter. Vi åkte och handlade mat och sen till stan och gick runt lite. Köpte 50-års present till pappa b.la. Rosa bäddsett, spjälskydd och bäddmadrass står på inköpslistan med. Får se hur länge vi vågar vänta hehe.
Sen drog vi iaf upp till Lena och Coffe och lagade goooo mat. Liam satte vi framför "Bilar" med napp och nana redo för att somna. Vi satt med honom allihopa ett tag i bastun (hela lägenheten är sjuuuk varm!) sen satte vi oss vid bordet och spelade kort, åt pinnar, jordnötter och jordgubbar. Chicago blev det. Och mycket skoj och skratt. Vi är ett rätt så trevligt gäng helt enkelt:) Liam somnade ca kl 24!! Och uppe kl 07.45 ca i morse. Hoppas på en lång middagslur sen hehe. Idag har Steve sovmorgon för han ska jobba natt nu två på raken. Sen börja packa lite i köket, finns mycket som man kan packa ner man inte använder. Lika bra att börja.

Nu lite bus med Skrutten

Inga kommentarer: