fredag 11 september 2009

Min STORA kille!

Ja nu är Liam officiellt en stor kille. Han har slutat med napp! Det har ju gått hur bra som hellst änsålänge iaf. Kan ju inte påstå att det va planerat att sluta just nu hehe. igår när han skulle lägga sig hittade vi den helt enkelt inte. helt borta och vi hade bara en kvar då vi sagt att när den e borta så är det slutnappat. said and done. Han somnade utan några som hellst problem.
Idag hittade han den. Jag sa att nu när han har blivit en såååå stor kille och kunde somna utan napp igår var var det nog dags att ge bort nappen till tomten, så att han kan ge den till någon liten stackars bebis som inte har någon napp. och ja han gick med på det utan protester. Vi la nappen i ett stort kuvert, skrev "Till tomten från Liam" på och ritade lite.

Nu ikväll när det va dags att ta fram "nana nappis" frågade han bara efter nappen, vi förklarade igen och han accepterade att han inte fick den. varför har vi inte gjort detta tidigare?! =)

Nu är det bara nattblöjan kvar sen e han ju stor på riktigt..inga babyfasoner kvar..

Till något helt annat!
Steve står nu i köket och lagar något som luktar VÄLDIGT gott! Han va på gemenskapskväll med sitt jobb i onsdags och då var de på Almås och lagade mat.Det är en av de rätterna han lagar nu. Det skulle va vin i maten så han hade med sig en bag in box hem. Sitter å smuttar på ett glas nu..sitter finfint i tarmen.

I morgon är det dags för släktkalajs hela långa dagen i småland. Första anhalt Gislaved och gratta kusin Eric i efterskott sen bär det av till Värnamo och fira Hanna o. Martin(mammas kusiner) som fyllt 30 båda två iår. Första sånt riktiga släktkalas som Steve är med på. Hoppas han inte blir allt för avskräkt;)

Nä nu får det va nog. Dags för fredagsmys med min skåning!

1 kommentar:

Sandra ♥ sa...

Ja eller hur, har man sovit gott så känns allt lättare. Men är man på lite halvtaskigt humör så blir det ju inte bättre direkt av att ens älskade son beter sig som en liten djävul ;) Duktiga Liam med nappen!!