söndag 6 september 2009

Det är ju en tand på G!

Å så skönt! Anledningen till Liams feber är inte sjukdom utan en tand! Steve upptäckte det innan ikväll när han skulle borsta tänderna på lilleman. En "kindtand" med, så stackarn har väll jätteont! Han åt ju dåligt igår och har gjorde det idag med tycker jag..nu vet man ju varför.
Så då va ett av dagens mysterium lösta. Det andra är Fallet Nellie. Sen hon och jag vaknade idag runt 11.30 har hon seriöst inte sovit mer än en, max två timmar sammanlagt! Hon stensover ena sekunden för att i nästa va huuuur pigg som hellst! Va är det för fel på ungen?! jösses man måste ju sova! Nu är klockan 23.09, har precis ´gett henne mat, hon somnade som vanligt och kors i taket när jag la ner henne fortsatte hon sova och har nu gjort det i ca 5 minuter. Dagens rekord haha..snart vaknar hon garanterat..PUH vilken natt dethär kan bli..bara att hålla tummarna. Synd bara att man sov till halv tolv och därmed inte är trött nu...jösses vilken ond cirkel..

Jag och Liam var iaf ute och lekte ett par timmar här ute på "gården" i eftermiddags. Va jättefint väder och vi hade det riktigt mysigt. Gick runt lite på området också för att se hur det ser ut hehe. Många barn bor det här runtomkring iaf och det är ju super! Får se till att va ute mer så kanske han får några kompisar:)

Nu ska jag kolla på Real World Cancun från MTVs hemsida som har blivit nattv nu i det sista. Ett perfekt program att kolla på när man är 90% sovandes kl 3 på natten när man ger Nellie mat.

Jösses hon sover fortfarande..kanske man vågar sig på att gå och sova...nä väntar nog tip minuter till för säkerhets skull..så jobbigt att behlva gå upp direkt när man precis har lagt sig till rätta och sängen är underbart skön.

Sov gott!

Inga kommentarer: