fredag 21 augusti 2009

GottochBlandat

ja idag har vi gjort lite allt möjligt. Liam hade dagisdag. Han hade ramlat av den stora gungan och slagit sig runt hela högerögat. Stackarn. Men han verkade inte lida av det iaf som tur var.



Under tiden han var iväg och lekte med sina kompisar passade jag & nellie på att ha lite tjejtid i knalleland. Bröstmjölk i hjärnan= glömde pengarna hemma. Lika bra det iof så köpter man inte massa onödiga små söta kläder:)
Nellie fick bada för första gången idag med. verkligen på tiden, jag vet. Hon verkade tycka om det iaf:) Inte allt lika hysterisk som Liam var haha. Filmade en liten snutt med, det gjorde jag på Liams första bad med. Kul att ha på båda barnen:)




Vid 17 tiden var det dags för Liam att fara iväg ner till Skåneland. han ska stanna där tills på måndag.Saknar honom nästan redan hehe. Men det kan vara skönt att ladda upp batterierna denna helgen och bara ta det lugnt så har man massa krafter till att leka och orka med lillemans humör. Å det kan behövas i dessa dagar. Även om han har blivit bättre och bättre för varje dag som gått sedan lillasyster anlände. En perfekt storebror är han. Såfort Nellie gråter kommer han springandes och vill ge henne nappisen. Inte alltid hon vill ha den dock hehe men han blir såååå stolt när hon börjar snutta och han har fått henne att bli tyst.

Nu blir det lite mer friidrott och godis. Får se om nellie somnar snart med så man kan lägga sig i tid kanske..om tröttheten vill komma vill säga...än är jag tyvärr pigg.

I morgon ska vi vara i Fristad kl 10. Steve ska spela träningsmatch kl 11.När han har samling passar vi på att gå till mormor och morfar och dricka morgonkaffe och lösa Melodikrysset. pefrekt.

Skriver kanske mer i natt om jag har tid, lust och ork:)




Inga kommentarer: