torsdag 17 december 2009

White Christmas

Ja det är nästan man börjar våga tro att det faktiskt blir en vit jul. Inte för att jag är en vintermänniska..inte över huvud taget faktiskt..hatar nästan kyla..men en vit jul kan man ju få njuta av iaf.

dagen idag då...det märks i lägenheten att det har vart skitkallt ute. Fönstrena här är verkligen dåliga...är det nån idé att man ringer Newsec och klagar? Känns inte som att otäta fönster är något som dom kommer och fixar med en gång. För mig och Steve är det ju inte så farligt liksom men man vill ju att barnen, speciellt Liam då, sak kunna gå barfot inne liksom.

Idag efter en supermysig förmiddag/lunch packade jag och kidsen in oss i bilen. det blev en långresa ända till..håll i er...ica kvantum! haha. Men herregud det va ju så kallt så hade fröööset ihjäl. Plus att vi skulle panta burkar..kan ju skylla på det. 14 kr blev panten HAHA. ligger i Liams spargris nu:) många bäckar små...

När det va dags för tv för liam nu på kvällen och Nellie sov för typ första gången för idag passade vi på att ta ett röj här hemma. Å det var MINST SAGT behövligt..vi har liksom legat avoss sen vi fixade med Liams rum för några veckor sen..då blev det stökigt överallt och vi orkade inte riktigt ta tag i det. men nu får vi ju besök om några dagar, och det är ju faktiskt jul, så är perfekt anledning att storstäda. Kul när det syns att man städar också:)

Efter röjet blev vi såå gottesugna..blev en dubbel sats 4-minuters kola. Bara jag som tycker det är lite vuxenpoäng att ha massa bakingredienser hemma? Å va pengar man tjänar dessutom..slapp ju liksom gå till kvantum och frysa ihjäl och slösa 30 spänn på choklad:)

Nu sover Nellie igen iaf..skönt. Hon är inte precis någon hejare på att sova...men det är på bättringsvägen iaf:)

Natti Natti folket!

Tack för julkorten farmor & Lena! :)

1 kommentar:

mamma sa...

Tänk vad livet svänger från dag till dag när man är småbarnsförälder.