torsdag 7 maj 2009

kl 18 kommer solen efter oavbrutet regn?!...

...ja det är väl bara att acceptera att vi har blivit lite bortskämda med vädret i det sista, men va faaaen det behöver ju inte bli sånt här skitväder. Slutgnällt.

Liam och Steve är så hurtiga och cyklar från Göta till Sjöbo nu (nästan) varje dag och hem efter jobb/förskola. Men idag ringde stackarn och fråga om jag kunde hämta eftersom det öste ner verkligen. SÅKLART jag gjorde! Eftersom Liam har slutat att sova på dagis nu så är han JÄTTETRÖTT när han sätter sig i bilen och ska hem..man får sitta bak med honom och underhålla:) Vi bestämde oss för att åka till Bergsäter och till den lilla loppisen där. Liam fyndade två Bamseserietidningar för 5kr styck och en slangbälla+boll för 5kr. Steve hittade 2 böcker á 10 kr st så nu har han att läsa hela året som han sa:) Vi blev sugna på att loppisshoppa mera men de andra två vi visste om va bara öppna på onsdagar..typiskt!

Åkte hem och lekte med lera istället, och det tycker Liam (och mamma) är jättekul! Sen blev det kvällsmat i vardagsrummet framför hockey-vm och sen bollibompa.
- "Va ska vi sjunga nu för lillasyster då?" säger Liam och börjar dra upp min tröja:) han är så goooooo! Fågel roger sjunger vi samtidigt som vi klappar magen. stackars baby.. :D
Nu ska jag slänga Liam i säng och sen blir det mat. kl 20 blir det hockey, godis och chips.

HEJA SVERIGE!

Inga kommentarer: