tisdag 12 maj 2009

Djurparken, BVC och bus med tant Lena

Idag packade Jag och Liam in oss i bilen och åkte till djurparken. Där mötte vi upp Sandra med Edwin & Ella, Anna med Jolina & Theo och Malin med lille Felix. Solen sken och det blev en mycket lyckad tur. Liam va såååååå duktig och GICK HELA RUNDAN! och var utan blöja..jösses, jag tror min lille kille börjar bli stor:)

BVC besök hann vi också med. Kul att få gå till Gunilla igen som jag hade när Liam var nyfödd. Han genomgick besiktningen utan anmärkningar. 15.1 kg tung och 92 cm lång. Helt perfekt:)

Sen åkte vi hem och Lena kom på besök. Vi tittade på fem myror, fikade och Liam lekte med fingerfärg och badade innan hon skulle hem till Coffe. Steve kom hem lagom till att Lena skulle gå. Det blev kvällsmat och bolibompa och nu ligger lilleman inne i sitt rum och läser bok, kommer garanterat somna gott efter en lång dag med mycket aktivitet:)

Ang. flytt från Göta så går det framåt! 2 lägenheter har vi att se på när vi får tag i dem som bor där, en på Alideberg och en på Johannelundsgatan på Sjöbo..får se va som händer:) Kan ju bli liiiite knepigt att flytta 1a Augusti, men skulle det bli så så löser det sig på ett eller annat sätt!

Nu blir det lägga sig i soffan, Eurovision blir det väl att se på lite senare med. Heja Operan?!

Inga kommentarer: