söndag 21 augusti 2011

helgen

kom inte på någon bra titel!

Ja, igår var det dags för släktkalajs i Småland. Jag, Nellie och mormor åkte dit, det manliga könet ai denna släkt är inte så festliga av sig haha. Innan det var dags att åka drog vi på loppis i Tosseryd, shoppade en overall till Nellie i nyskick och ett par röda converse till henne också, för den totala summan av nittio rikstaler. Ibland är det extra kul att shoppa! :D

Sen åkte vi till Gällstad, skulle försöka hitta något fint till min kusin som har fyllt år. VAr visst "Gällstaddagarna", och en jäkla massa folk! Vi hittade lite smått och gott på rea, och en T-shirt till kusin vitamin som jag hoppas han gillade! Inte lätt att köpa present till en som fyllt 15...

Väl på kalaset var det trevligt! God mat och glada miner. Nellie lekte massa med alla barn, så kul att se henne in action haha. Väldigt många barn i släkten, kul! LIllfisen var vaken hela kalajset. Vi åkte hem runt 22, då stendecka hon i bilen direkt :)

Idag har det vart en slappdag! Nellie sov tre timmar middag, det var två viktiga fotbollsmatcher och Steve lagade underbart god döndagsmiddag. En BRA dag!

I morgon kommer Liam hem igen efter en helg i Skåneland. Som man saknar honom när han är borta! Blir en helt annan fart i huset verkligen, skönt en stund men sen vill man allt ha lite fart och fläkt här igen!

NU ska jag och älsklingen avsluta en bra helg med ett glas vin. LYX!

Inga kommentarer: