fredag 19 november 2010

skriva av sig lite..

ja, bloggande ligger väl inte precis i någon stor prioritetsmapp för tillfället..inte alls faktiskt. Vet inte riktigt varför, men ibland känner man bara för att logga in och skriva av sig lite och ett sådant tillfälle är det nu:)

är mitt uppe i stort projektarbete i skolan nu, men idag har vi bestämt oss för att ha en välbehövlig ledig dag! Tanken var att åka till Göteborg med farmor och farfar, men eftersom Steve blivit lite magsjuk eller något så blev det att stanna hemma, onödigt att utsätta de sjuka för smittorisk. Får se när det blir att åka istället..för det känns verkligen som att man vill åka dit och visa att man bryr sig. även om tankarna finns där hela tiden, dygnet runt känns det mer på riktigt att åka dit fysiskt, om du förstår vad jag menar:)

Barnen fick åka till förskolan idag..vet egentligen inte vilka regler som gäller för det,men så fick det bli iallafall. De behöver leka av sig!
I eftermiddag/kväll blir det allmänt familjemys och sen när Nellie lagt sig blir det popcorn och filmmys med världens bästa 4-åring! "att tämja en drake" eller något sånt heter filmen vi ska se, LIam gillar den SKARPT. Jag är väl inte riktigt lika förtjust, men popcorn och mys är ju aldrig fel iaf!

Tanken är att gå till ishallen i helgen så Liam fåråka lite, han tyckte ju det var så otroligt roligt förra gången vi var där för några veckor sedan, och rikigt duktig var han med!

va blev detta för meningslöst inlägg egentligen?! äh..strunt samma, nu måste jag ner till tvättstugan. Sen en dusch tror jag..lunkat illa :D

ha en bra fredag med massa mys & ta vara på era nära och kära <3

Inga kommentarer: