tisdag 2 juni 2009

vilken bergochdal dag det har vart

så, då va sista dagen med schemalagd undervisning klar, bara studiegrupp i morgon och ett arbete som ska in på fredag kvar sen har jag sommarlov :D:D :D
I morse hade vi litt.sem och i eftermiddags Artprov. vet redan nu att jag fick G på provet, men troligtvis på litt.semet också. skönt:)
Shoppade två klänningar/tunikor med som belöning för provet hehe..nä men det va faktiskt behövligt för nu börjar magen bli så stor att linnena ärför korta, och det är inte precis vackert:)

Sen var det dags för familjen Karlsson att spela minigolf. när vi gick ut till bilen såg vi att vi hade fått parkeringsböter..fyfaaaan för att bo på göta alltså! finns ju förihelvete ingenstans att parkera medans man är i skolan! det får man för man är duktig och nästan tarlivet av sig genom att gå till skolan varje dag för att spara pengar..skit skit skit..men nu är det iaf redan betald såman bara kan glömma den..

Minigolfen ja..pappa vann som vanligt..jag kom tvåa :D steve trea och käre mor sist. det va kallt som attans men alltid trevligt att hitta på något allihop. Liam var jätteduktig, gick runt med egen liten klubba och boll och slog och lekte. Han blev trött tillslut och fick sitta i vagnen som vi hade med oss, då kom en lite fågel( borde veta art efter idag men näää, den va brun haha) och satte sig på liams keps! Liam satt helt blixtstilla jättelänge, och när fågeln flyttade på sig hade den bajsat! haha det tyckte lilleman va riktigt spännande:) Han somnade gott i bilen hem, skitig som en riktig busunge ska va:)

Inga kommentarer: