måndag 15 juni 2009

familjedag på djurparken

ja det hade vi igår i solskenet. På förmiddagen åkte vi några vändor till tippen med all skit vi ränsade ut i lördags. Underbart att få bort allt! Liam var jätteduktig på att sortera och slänga och tyckte det va kul:)


Sen åkte vi till djurparken som sagt, och det va vi inte ensamma om! herregud va bilar, fick parkera på andra sidan vägen. Skönt att kunna gå sen efter flytten eftersom vi i princip bor granne med djurparken då:D

Liam sa att han ville åka på hästen och jooo det fick han ju då! han tyckte det va jätteroligt!

Datorn ville inte ta emot fler bilder från mobilen efter denna...så får lägga in resten en dag när tekniken fungerar för mig!

Idag då..vart på familjerätten och lovat och svurit på att Steve är pappa till lillasyster. Sen va vi på lekplatsen i stadsparken i flera timmar. Liam är verkligen en liten klätterapa! Jo, vi har, eller ja..Liam och Steve, har skurat balkongen också, så nu är vi redo för sooooolsken och varma kvällar. Bara att komma på besök,på Alideberg har vi ju knappt nån balkong..men vi överlever nog:)

ååå höll på att glömma, måste ju säga massa massa massa grattis till Lisette och Richard som fått en liten dotter idag! åå va man längtar nu, helt otroligt:D

I morgon är det dags för MVC igen, bara att hålla tummarna att allt är som det ska:) Liam ska föjla med för första gången med, kommer gå hur bra som hellst det är jag säker på!

Nu är det dags för grillning och mys med älsklingen.

Take Care!

Inga kommentarer: