tisdag 2 mars 2010

Dag 3

Japp, tredje dagen nu vi försöker lägga Nellie i sin egna säng för att somna för kvällen. Första kvällen tog det ca 40-50 minuter. Hon skrev och var tyst om vart annat, men aldrig hysterisk. Vi gick in ibland och gav henne nappen men inget mer. Igår somnade hon direkt nästan efter att hon fått vällningen av Steve. Nu ikväll har jag precis gett henne välling, och hon var tyst direkt efter men började skrika efter ca 2 minuter. snart dags att gå in och ge nappen. Liam ´var ju så himla duktig med detta på hans tid, tog inte måmga dagar innan han kom in i rutinerna.

Idag var jag o. Nellie en sväng i knalleland för att hitta dopkläder...utan lycka. Vi träffade på Anna och Mikaela med (som vanligt när man är där hehe) som också va ute o kikade lite.

KL 14 hämtade vi Liam på dagis och åkte till geTing, secondhand på Bergsäter. Vi hittade lite smått och gott:)

Sen hämtade vi Steve på jobbet halv fyra och tog en liten roadtrip till Halens lagerbutik i det finfina vädret. Vi ville åkt till Visko men tiden var för knapp, Stevan va tvungen att va hemma innan sex igen

Nu är han i Frista och tränar fotboll UTE på Heden med Vänga Boys(?). haha precis vad han behöver att va ute o latja lite boll:)

Nu napp

ha en fin kväll allihop!

Och om någon har tips på Loppis/secondhand så säg gärna till!!

Inga kommentarer: