torsdag 15 oktober 2009

Fullspäckad mysdag

Japp idag halv tio var det dags för öppna förskolan i Sjöbo församligshem eller vad huset nu heter. Mycket trevligt som vanligt, personalen är så himla trevlig och träffade på gamla kända rävar; Sandra, Anna, Alex o. Emma(?). Liam lekte på bra, Nellie sov och jag satt å fikade. Ååå va det e hårt att va mammaledig vissa stunder ;)
Sen åkte vi till Kvantum och inhandlade lite till middagen, som blev Potatismos och ungsbakad falukorv. MUMS! Liam hjälpte till och Nellie satt i bärsele på magen haha det skulle man haft kort på. Samtidigt som vi fixade maten gjorde vi även dubbel sats muffins. Som ska försöka finnas kvar till Liams kalas den 6e nov. Gött att va ute i god tid med både presenter och bak.
När steve kom hem blev det fika. Sen hoppade vi i badet:) Liam älskar ju som jag nämnt tidigare att bada,så lika bra att passa på att göra det så ofta som möjligt när man ändå har det hemma. Det blir en mysig stund för hela familjen:)









Lite nakenshock får jag bjuda på haha
Ikväll har jag hunnit plugga lite, sen har det blivit tvmys. liam somnade vid sex-tiden. skönt. det behöver han när han ska på dagis i morgon och sen ner till Skåneland. Man har märkt på honom att han längtar efter dem:)
Nu sover Prinsessan...ja man borde ju passa på att lägga sig också..men nä..blir Lyxfällan klart först..fårhoppas hon sover efter det med.
I morgon har vi inte något planerat på dagen. Skönt!
Sänder en stor kram till dem vars hjärtan inte mår bra, på olika sätt.
Take Care



1 kommentar:

mamma sa...

Vilka fina livsnjutare! och gratis är det också. Ser fram emot fika med muffins!!!